Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Miss Green
Wij financieren ook
Kringloopcentrum Altena Kringloopcentrum Altena Detailhandel non-food
MUD Jeans MUD Jeans Detailhandel non-food
Multi Ratio Multi Ratio Detailhandel non-food
Obilot natuurtextiel Obilot natuurtextiel Detailhandel non-food

Miss Green

Detailhandel non-food (Sociaal)

Miss Green ontwerpt de kleren die ze zelf graag draagt: mooi, comfortabel en zacht. Miss Green werkt met liefde en respect voor de wereld en mensen om haar heen. Het merk staat voor kwaliteit, comfort en persoonlijkheid.

Miss Green is in 2008 opgericht door Maaike Groen. Duurzaam en fair ondernemen was voor haar vanzelfsprekend, maar toen (en nu) in de mode nog redelijk uniek. Tegenwoordig biedt Miss Green een volwaardig alternatief met een uitgebreide collectie ontwerpen in duurzame stoffen. Het merk één van de Nederlandse koplopers als het gaat om eerlijke productie.

De kleding van Miss Green is verkrijgbaar in meer dan 100 winkels in binnen- en buitenland, en is ook direct via de website te bestellen.

https://www.missgreen.nl/

Detailhandel non-food

Triodos Bank financiert duurzame winkeliers die niet enkel naar winst streven maar ook aandacht hebben voor sociale en ecologische waarden. Het kan gaan om speciaalzaken met ambachtelijke producten zoals duurzame kledij of speelgoed, maar ook om verkopers van hulpmiddelen voor mensen met een beperking.

Adres:
Stationsplein 68
2011 LM
Haarlem
Nederland