Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Global Reporting Initiative
Wij financieren ook
Eucc The Coastel Union Eucc The Coastel Union Professionele diensten
Eyefreight Eyefreight Professionele diensten
Groot Verzet Fietskoeriers Groot Verzet Fietskoeriers Professionele diensten
Het Stormt! Het Stormt! Professionele diensten

Global Reporting Initiative

Professionele diensten (Sociaal)

Stichting Global Reporting Initiative (GRI) is een internationale onafhankelijke organisatie. GRI helpt bedrijven, overheden en andere organisaties bij het begrijpen van en het communiceren over de invloed van handel op belangrijke duurzaamheidkwesties, zoals onder andere klimaatverandering, mensenrechten en corruptie.

Het GRI begon als pionier met de reportage van duurzaamheid in de jaren 90. Inmiddels wordt deze gewoonte door een groeiende meerderheid van organisaties overgenomen.

De Sustainability Reporting Standards van het GRI zijn fundamenteel voor dit succes. Met duizenden ‘reporters’ in meer dan 90 landen, biedt het GRI de meest gebruikte normen voor duurzaamheidrapportage en openbaarmaking van gegevens. Hierdoor kunnen bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en burgers betere beslissingen nemen, gebaseerd op relevante informatie. Momenteel rapporteert 92% van de 250 grootste bedrijven ter wereld over hun duurzaamheidprestaties.

https://www.globalreporting.org/

Professionele diensten

Triodos Bank stimuleert vernieuwingen die duurzame groei mogelijk maken. Daarom financieren we een brede waaier dienstverlenende bedrijven die onder andere ondersteuning, vorming, of praktisch advies aanbieden aan ondernemers en organisaties met duurzame waarden. Voorbeelden zijn advies- en onderzoeksbureaus met een sociale of duurzame meerwaarde.

Adres:
Barbara Strozzilaan 336
1083 HN
Amsterdam
Nederland