Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Stichting JSVU Beheer
Wij financieren ook
Stichting Emmaus de Bilt Stichting Emmaus de Bilt Maatschappelijke projecten
Stichting IFAW Stichting IFAW Maatschappelijke projecten
Stichting Melief Stichting Melief Maatschappelijke projecten
Stichting de Buitenwacht Stichting de Buitenwacht Maatschappelijke projecten

Stichting JSVU Beheer

Maatschappelijke projecten (Sociaal)

De afkorting JSVU staat voor Juridische Studenten Vereniging te Utrecht, De JSVU is de officiële, onafhankelijke departementsvereniging van het departement Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Utrecht. De JSVU is opgericht op 2 februari 1968 en is met ruim 3700 leden een van de grootste en meest professionele studieverenigingen in Nederland.
De vereniging stelt zich ten doel het behartigen van de belangen van de Utrechtse rechtenstudent in de ruimste zin van het woord. Zij tracht dit doel te bereiken door onder andere voor de studenten activiteiten te organiseren. Deze activiteiten kunnen worden onderverdeeld in studiegerichte activiteiten (zoals Symposia, de Utrechtse Bedrijvendag, het Juridisch Studenten Congres, excursies enzovoort) en sociale activiteiten (ledenborrels, rechtenfeesten en de JSVU Dies). De JSVU geeft tevens elk jaar een almanak uit.

http://www.jsvu.nl

Maatschappelijke projecten

Iedereen moet kansen krijgen om zich te ontwikkelen en te ontplooien. Daarom financiert Triodos Bank lokale initiatieven met een sociale missie of een maatschappelijke meerwaarde. Het gaat onder andere om sociale voorzieningen, werkgelegenheidsprogramma's, (re)integratieprojecten voor mensen met een beperking, verenigingen voor probleemjongeren en wijkcentra.

Adres:
Domplein 24
3512JE
Utrecht
Nederland