Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Eteck Energie Bedrijven
Wij financieren ook
Eolica Invest Eolica Invest Hernieuwbare energie
Essel-Clean Solu Essel-Clean Solu Hernieuwbare energie
Evides Waterbedrijf Evides Waterbedrijf Hernieuwbare energie
Friesland Zon Friesland Zon Hernieuwbare energie

Eteck Energie Bedrijven

Hernieuwbare energie (Milieu)

Eteck ontwikkelt, realiseert en exploiteert Warmte en Koude opslag (WKO) projecten. Triodos heeft Eteck gefinancierd voor de exploitatie van verschillende WKO projecten gebundeld in de portefeuille van VENDU exploitatie B.V. Er zijn projecten uitgevoerd in oa. Zoetermeer, Spijkenisse en Delft.

Een WKO installatie is een betrouwbaar en duurzaam alternatief voor traditionele methoden om gebouwen en woningen te verwarmen en te koelen. In een ondergrondse energie-installatie wordt warmte en koude met behulp van een warmtepomp opgewekt. Op deze manier wordt een aanzienlijke energiebesparing gerealiseerd.

http://www.eteck.nl

Hernieuwbare energie

Voor onze energie zijn we momenteel in grote mate afhankelijk van fossiele brandstoffen. Die berokkenen grote schade aan het milieu en dragen bij tot de klimaatopwarming. Volgens Triodos Bank is er daarom een fundamentele overschakeling nodig naar groene, hernieuwbare energie. Om die overstap te stimuleren, financieren we de sector van de groene energie, en in het bijzonder windenergie, zonne-energie en energieproductie op basis van waterkracht.

Adres:
Coenecoop 12
2741PG
Waddinxveen
Nederland