Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Driestroomhuis De Till
Wij financieren ook
De Zeeuwse Zorgtuinen De Zeeuwse Zorgtuinen Gezondheidszorg
Driestroomhuis Arnhem Driestroomhuis Arnhem Gezondheidszorg

Driestroomhuis De Till

Gezondheidszorg (Sociaal)

Driestroomhuis De Till is het gezinshuis van Rene en Anne van Dijk. Zij bieden een thuis aan kinderen die door omstandigheden niet meer in het ouderlijk huis kunnen wonen en hebben zich gespecialiseerd in de opvang van kinderen met complex trauma en hechtingsproblematiek.

De Till werkt met de Basic Trust-methode, een evidence-basedmethodiek die is ontwikkeld om het beschadigde basisvertrouwen van deze kinderen te herstellen.

De naam De Till verwijst naar een til, een warm nest waar in en uit gevlogen kan worden naar behoefte. In het Groningse, waar Rene en Anne vandaan komen, is een Til tevens een stenen brug; een stabiele verbinding naar de toekomst die zij voor de kinderen willen zijn.

Gezondheidszorg

Een goede fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor een goede levenskwaliteit. Daarom financiert Triodos Bank allerlei organisaties, instellingen en ondernemingen die bijdragen tot een kwaliteitsvolle gezondheidszorg. Voorbeelden zijn klinieken, revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra of instellingen voor ouderenzorg.

Adres:
Bronkhorstweg 19
5363TW
Velp
Nederland