Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

SUNTERRA duurzame oplossingen
Wij financieren ook
Iseck Iseck Maatschappelijke projecten
Ontmoetingshuis Veenendaal Ontmoetingshuis Veenendaal Maatschappelijke projecten
Skyway Skyway Maatschappelijke projecten
Socius de Aardbei B.V. Socius de Aardbei B.V. Maatschappelijke projecten

SUNTERRA duurzame oplossingen

Maatschappelijke projecten (Sociaal)

In de duurzame wijk Poelgeest in Oegstgeest is een wijkhart gebouwd dat niet goed van de grond komt. De leegstaande ruimte is te groot voor de kleine zelfstandigen van de wijk, die nu vanuit huis opereren, maar eigenlijk de volgende stap willen en kunnen nemen.

SUNTERRA duurzame oplossingen is het gelukt alle partijen bij elkaar te brengen. Heijmans vastgoed heeft het pand verkocht voor een scherpe prijs, SUNTERRA heeft het pand verbouwd naar een multifunctionele, duurzaam ingericht pand en heeft meerdere huurders.

Meerdere kleine ondernemers proberen van deze zaal dé zaal van Oegstgeest maken. Tot slot is er voor de wijk een koffiehuisje. Dit ging in nauwe samenwerking met Support&Co die mensen met afstand tot de arbeidsmarkt op weg helpt.

http://www.sunterra.nl

Maatschappelijke projecten

Iedereen moet kansen krijgen om zich te ontwikkelen en te ontplooien. Daarom financiert Triodos Bank lokale initiatieven met een sociale missie of een maatschappelijke meerwaarde. Het gaat onder andere om sociale voorzieningen, werkgelegenheidsprogramma's, (re)integratieprojecten voor mensen met een beperking, verenigingen voor probleemjongeren en wijkcentra.

Adres:
Eli Heimanshof 78
2341PH
Oegstgeest
Nederland