Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Xanadent
Wij financieren ook

Xanadent

Gezondheidszorg (Sociaal)

Xanadent is gespecialiseerd in het maken van gebitsprothesen en aanverwante paramedische hulpmiddelen. Het is een ambachtelijk bedrijf waarin vakkennis, esthetisch inzicht en flexibiliteit heel belangrijk zijn. Dit komt tot uiting in het op maat gemaakte eindresultaat.

Xanadent onderscheidt zich door veel tijd en aandacht voor haar tandartsen en patienten te nemen, om uiteindelijk tot het best haalbare resultaat te komen.
Het bedrijf heeft het doel om iedere patient weer zonder schaamte kunnen laten praten, lachen en eten.

In relatief korte tijd groeide de onderneming dermate dat ze verhuisd is naar een nieuwe locatie. Hierdoor kregen ze de mogelijkheid om meer duurzame keuzes te maken. Zo is er nu een electrische auto voor dagelijks transport en is het gebouw voorzien van zonnepanelen.

http://www.xanadent.nl

Gezondheidszorg

Een goede fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor een goede levenskwaliteit. Daarom financiert Triodos Bank allerlei organisaties, instellingen en ondernemingen die bijdragen tot een kwaliteitsvolle gezondheidszorg. Voorbeelden zijn klinieken, revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra of instellingen voor ouderenzorg.

Adres:
4834EA
Breda