Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Huisartsenpraktijk Gerling
Wij financieren ook
Huize Dahme Huize Dahme Gezondheidszorg
Kind aan Huis Kind aan Huis Gezondheidszorg

Huisartsenpraktijk Gerling

Gezondheidszorg (Sociaal)

Sinds 1 augustus 2016 is Till Gerling praktijkhouder van een huisartsenpraktijk in het Friese Workum. Sinds het afronden van zijn opleiding weet hij waar zijn hart ligt: een duurzame relatie aangaan met de plaats waar hij werkt en de mensen in zijn praktijk. Naast huisarts is Gerling ook kaderarts Palliatieve zorg, een belangrijke aanvulling op het vak als het gaat om begeleiding van mensen die vaak niet meer genezen kunnen worden.

Met de overname van de praktijk besloot Gerling om een nieuw praktijkpand te bouwen en legt ook daar in de keuze van materialen en techniek de nadruk op duurzaamheid. Het doel is een energieneutraal pand dat de twee aspecten van duurzaamheid, in de onderlinge relatie en die met de omgeving, in het dagelijks werk op één plek combineert.

https://gerlingworkum.uwartsonline.nl/

Gezondheidszorg

Een goede fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor een goede levenskwaliteit. Daarom financiert Triodos Bank allerlei organisaties, instellingen en ondernemingen die bijdragen tot een kwaliteitsvolle gezondheidszorg. Voorbeelden zijn klinieken, revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra of instellingen voor ouderenzorg.

Adres:
Prystershoek 4
8711HA
Workum