Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Groninger Voetbalvereniging Groen-Geel
Wij financieren ook
GeoFort GeoFort Recreatie

Groninger Voetbalvereniging Groen-Geel

Recreatie (Cultuur)

Groen Geel is een dynamische en jonge voetbalvereniging in Groningen opgericht in 1922. De voetbalvereniging richt zich vooral op(ex) studenten en starters in Groningen. Nadat de club in 2008 startte met de zaterdagafdeling maakt Groen Geel in alle geledingen van de club een prachtige groei door. Op zaterdag en zondag zijn meerdere dames- en herenelftallen actief. Inmiddels telt de club ruim 320 voetballende én actieve leden.

Leden van Groen Geel zijn ook vrijwilliger. Dit zorgt voor een goede sfeer en verbondenheid met de club. Met een ledenbestand van voornamelijk mensen tussen de 20 en 35 jaar is er altijd wat te doen bij club. Naast voetbalwedstrijden organiseert de club feesten, quizzen, spelavonden en een goede doelen acties.

http://www.groen-geel.nl

Recreatie

Een aangename vrijetijdsbesteding werkt inspirerend en verhoogt onze levenskwaliteit en creativiteit. In de vrijetijdssector financiert Triodos Bank projecten en bedrijven die sociaal of ecologisch verantwoord tewerk gaan. Zoals ecologische vakantieverblijven of alternatieve en duurzame vormen van toerisme.

Adres:
Hoornsediep 56
9725HM
Groningen