Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

EXKi Den Haag
Wij financieren ook
Driekant Driekant Natuurvoeding
EXKi Amsterdam EXKi Amsterdam Natuurvoeding
Ecocentrum Emma Ecocentrum Emma Natuurvoeding
EkoPLaza Delft EkoPLaza Delft Natuurvoeding

EXKi Den Haag

Natuurvoeding (Milieu)

Exki is een Fast-good-food-restaurant met gezonde dagverse producten, direct klaar om gegeten te worden.

Duurzame ontwikkeling en het verkleinen van de ecologische footprint is al sinds het begin van EXKi de basis van alle restaurants. Dit doen de restaurants onder andere door het sorteren van afval, het gebruiken van ecologische onderhoudsproducten en verpakkingen. De restaurants draaien op groene stroom en zijn ingericht met zoveel mogelijk recuperatiematerialen.

De vestiging in Den Haag ligt aan de recent opgeknapte Turfmarkt. Deze voetgangersstraat verbindt het centrum met het Centraal Station en wordt ookwel de Haagse Loper genoemd.

De ingrediënten die EXKi gebruikt zijn op basis van natuurlijke producten, seizoensgerelateerd en hoofdzakelijk biologisch. Ook hebben de winkels een ruim vegetarisch, veganistisch en glutenvrij assortiment.

http://www.exki.nl

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Adres:
Turfmarkt 224
2511DJ
Den Haag
Nederland