Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Bakkerij de Knollentuin
Wij financieren ook
Vuurmeesters Vuurmeesters Productie
't Groene Dal 't Groene Dal Natuurvoeding
Balije Park Balije Park Natuurvoeding
Bandit Diervoeding Bandit Diervoeding Natuurvoeding

Bakkerij de Knollentuin

Natuurvoeding (Milieu)

In de Knollentuin worden al sinds 1974 ambachtelijke en biologische broden gebakken. De producten worden gemaakt van de beste grondstoffen en het graan dat wordt gebruikt wordt gemalen op authentieke molenstenen.

De naam Knollentuin is afkomstig van het 'in je knollentuin zijn' wat betekent dat je je gelukkig voelt op de plek waar je bent. Dit straalt de bakkerij uit in de producten die ze voor hun klanten bakken.

Het assortiment bestaat uit vele soorten gist- en desembrood, waaronder volkoren-, spelt-, mais-, noten-, vruchten-, en witbrood. Ook bakt de bakkerij een grote variatie aan zoet (met of zonder suiker) en hartig banket. De specialiteiten zijn o.a. Fransland desembrood, Panforte, Seitanbroodjes en Sachertaart.

http://www.deknollentuin.nl

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Adres:
Fransestraat 23
6524HR
Nijmegen
Nederland