Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Art Centre Delft
Wij financieren ook
Andre Daemen Andre Daemen Kunst en cultuur
Arjen Leendertz Arjen Leendertz Kunst en cultuur
Arthouse Concepts Arthouse Concepts Kunst en cultuur
Atelier TabakNaus Atelier TabakNaus Kunst en cultuur

Art Centre Delft

Kunst en cultuur (Cultuur)

Midden in een natuurgebied met bijbehorende beeldenpark tussen Delft en Rotterdam ligt Art Centre Delft. Een plek waar natuur en kunst harmonieus verenigd zijn. Buiten exposities en educatieprojecten richten zij zich op zakelijke bijeenkomsten.
Art Centre Delft beschikt over verschillende zalen met grote ramen en prachtig uitzicht voor training, vergader- en congresdoeleinden. Met producten uit eigen moestuin bereiden ze voor de gasten heerlijk biologische mediterrane gerechten. Elke ochtend wordt met de koks doorgenomen wat er die dag gekookt gaat worden, veel producten halen ze uit de moestuin.

Art Center Delft is een duurzame locatie. Windmolens en zonnecollectoren op het dak zorgen voor energie. Verder is alles – van papier tot eten - biologisch en duurzaam geënt. Dat willen de eigenaren ook uitstralen.
De gasten zijn enthousiast. Niet voor niets is het Art Center Delft uitgeroepen tot Beste Trainingslocatie regio West 2016.

http://www.artcentredelft.com

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur verruimt horizonten en biedt de samenleving een schat aan rijkdom die het louter materialistische overstijgt. Kunst brengt mensen samen en kan een aanzet zijn voor positieve veranderingen. Daarom is kunst en cultuur een essentieel onderdeel van duurzame ontwikkeling, en een sector die Triodos Bank financiert. We verlenen krediet aan heel wat kunstenaarsgezelschappen, cultuurhuizen en artiesten, en dat in alle mogelijke disciplines: muziek, theater, beeldende kunst, film of moderne dans.

Adres:
Rotterdamseweg 205
2629HD
Delft