Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Bikram Yoga Den Bosch

Recreatie (Cultuur)

Bikram Yoga Den Bosch is een school die yogalessen aanbiedt in een verwarmde ruimte. De warme lucht zorgt voor het veilig kunnen stretchen van spieren, een goede doorbloeding en het werkt goed op hart en longen. Onder gediplomeerde begeleiding leren de studenten hun lichaam en geest te versterken en soepeler te maken. De houdingen zijn altijd hetzelfde. Toch wordt elke les anders beleefd; je bent nooit hetzelfde. Bikram Yoga Den Bosch heeft een open uitstraling en wil laagdrempelig zijn. Iedereen kan yoga doen; of je nu jong, oud, stram of lenig bent. Je bent nooit te oud of te ziek en het is nooit te laat om weer helemaal opnieuw te beginnen.

Bikram Yoga Den Bosch maakt in het gebouw gebruik van duurzame en natuurlijke materialen en een isolerende doos-in-doos constructie voor de yogazaal.

http://www.bikramyogadenbosch.nl/

Recreatie

Een aangename vrijetijdsbesteding werkt inspirerend en verhoogt onze levenskwaliteit en creativiteit. In de vrijetijdssector financiert Triodos Bank projecten en bedrijven die sociaal of ecologisch verantwoord tewerk gaan. Zoals ecologische vakantieverblijven of alternatieve en duurzame vormen van toerisme.

Adres:
Vughterstraat 234
5211 GP
Den Bosch
Nederland