Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Stichting Ben Oude Nijhuis
Wij financieren ook

Stichting Ben Oude Nijhuis

Gezondheidszorg (Sociaal)

Het Ben Oude Nijhuis is een woonvorm bedoeld voor gezonde senioren en ouderen die vanwege dementie te maken hebben met een oplopende zorgvraag. De bewoners huren een zelfstandig appartement onder de huurtoeslaggrens, waarna vervolgens de overheid de zorg voor hen betaalt. De stichting richt zich dus specifiek op ouderen met de laagste inkomens. De woonvorm is gevestigd in een voormalig klooster in Rotterdam-Overschie.

Het Ben Oude Nijhuis is een initiatief van MAX-directeur Jan Slagter. In dit huis wil hij laten zien dat het heel goed mogelijk is tegen de gangbare tarieven goede verpleeghuiszorg te bieden. Zolang je als zorgorganisatie efficiënt omgaat met het geld dat er binnen komt. Dus geen dure managers, geen energieverspilling en geen onnodige bureaucratie.

http://www.benoudenijhuis.nl

Gezondheidszorg

Een goede fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor een goede levenskwaliteit. Daarom financiert Triodos Bank allerlei organisaties, instellingen en ondernemingen die bijdragen tot een kwaliteitsvolle gezondheidszorg. Voorbeelden zijn klinieken, revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra of instellingen voor ouderenzorg.

Adres:
Joop van den Endeplein 9
1217 WJ
Hilversum
Nederland