Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

St. Emmaus Feniks
Wij financieren ook

St. Emmaus Feniks

Gezondheidszorg (Sociaal)

Opvang Dak- en thuislozen

Mensen kloppen bij Emmaus Feniks aan omdat ze nergens anders terecht kunnen. Een veilige plek om eigenwaarde en de grip op het leven weer te kunnen terugvinden, als een ‘springplank’ naar weer een zelfstandig(er) leven. Mensen krijgen er niet alleen een bed, maar ook een goede reden om er weer uit te komen.

De stichting is autonoom en voorziet volledig in eigen behoeften, en is zo niet afhankelijk en/of gebonden aan politiek, religie, noch overheid. Kringloopbedrijvigheid is de belangrijkste bron van inkomsten, alsook de grote moestuin, welke onbespoten groenten en fruit produceert voor eigen gebruik en verkoop.

Het uiteindelijke doel van Emmaus is door het op weg helpen van mensen die de weg zijn kwijt geraakt, een bijdrage te leveren aan een betere wereld voor iedereen.

http://www.emmaus-feniks.nl

Gezondheidszorg

Een goede fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor een goede levenskwaliteit. Daarom financiert Triodos Bank allerlei organisaties, instellingen en ondernemingen die bijdragen tot een kwaliteitsvolle gezondheidszorg. Voorbeelden zijn klinieken, revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra of instellingen voor ouderenzorg.

Adres:
Ulingsheide 3
5932 NA
Tegelen
Nederland