Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Pro Velo
Wij financieren ook
Orka Relighting Orka Relighting Milieutechnologie
Pantarein Water Pantarein Water Milieutechnologie
Railnova Railnova Milieutechnologie
Rcycl asbl Rcycl asbl Milieutechnologie

Pro Velo

Milieutechnologie (Milieu)

Pro Velo stimuleert het veilig en aangenaam gebruik van de fiets. De vzw richt zich zowel naar overheden en scholen als naar ondernemingen en particulieren. Pro Velo biedt een brede waaier activiteiten aan: opleidingen, fietstochten met gids, het Fietsersbrevet (een educatief programma voor de lagere school), verhuur van fietsen, herstelateliers, beheer van Fietsershuizen en Fietspunten in Waalse stations, onderzoek en ontwikkeling, en evenementen zoals Bike Experience, dat mensen aanmoedigt om in Brussel de auto te laten staan en de fiets te nemen om te gaan werken of de kinderen naar school te brengen.
Triodos Bank heeft een voorfinanciering verleend voor de subsidies van Pro Velo en heeft ook verbouwingswerkzaamheden gefinancierd.

http://www.provelo.org

Milieutechnologie

Ecologische vernieuwingen en een ecologische manier van leven maken een duurzame toekomst mogelijk. Triodos Bank financiert daarom bedrijven en organisaties die zich inspannen om onze milieu-impact te verminderen. Het kan gaan om producten, productieprocessen of de manier waarop we ons verplaatsen. Belangrijke sectoren in dat domein zijn recyclage en mobiliteit.

Adres:
Rue de Londres 15
1050
Bruxelles
Belgique