Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Turtle Beach VFX
Wij financieren ook
Stichting Wielewaal Stichting Wielewaal Professionele diensten
Strix Lease Service Strix Lease Service Professionele diensten
Viewpoint Productions Viewpoint Productions Professionele diensten
geWoonboot geWoonboot Professionele diensten

Turtle Beach VFX

Professionele diensten (Sociaal)

Turtle Beach VFX is een Nederlands visual effects bedrijf. Het bedrijf staat bekend om het creëren van digitale beelden voor speelfilms, reclame, tv-series, muziekvideo’s en corporate films.

Turtle Beach is gespecialiseerd in visuele effecten, green screen en kleurcorrectie. Het beschikt ook over een ruime studio voor chromakey green screen shots. Turtle Beach produceert opnames in zowel 2D en 3D stereo met in-house Red Epic Dragon 6K camera's & ATOM 3D stereoscopisch systeem om de hoogst mogelijke kwaliteit beelden te leveren. Turtle Beach doet alles van conceptadvies, storyboards, opnemen en editen, tot aan postproductie, correctie en uiteindelijke aflevering.

http://www.turtlebeach.nl

Professionele diensten

Triodos Bank stimuleert vernieuwingen die duurzame groei mogelijk maken. Daarom financieren we een brede waaier dienstverlenende bedrijven die onder andere ondersteuning, vorming, of praktisch advies aanbieden aan ondernemers en organisaties met duurzame waarden. Voorbeelden zijn advies- en onderzoeksbureaus met een sociale of duurzame meerwaarde.

Adres:
Zwarte Woud 226
3524 SL
Utrecht
Nederland