Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Cicero Zorggroep
Wij financieren ook
Carinova Woonzorg Carinova Woonzorg Gezondheidszorg
Chiara Sofia Chiara Sofia Gezondheidszorg
Crataegus Woonzorg Crataegus Woonzorg Gezondheidszorg
Cura Capital I B.V. Cura Capital I B.V. Gezondheidszorg

Cicero Zorggroep

Gezondheidszorg (Sociaal)

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende zorgaanbieder in Zuid-Limburg. Ze ondersteunen ouderen en mensen met een beperking om hun leven zinvol en zo zelfstandig mogelijk vorm en inhoud te geven.

Cicero doet dit op een duurzame manier en met respect voor mens en omgeving. De 1.800 medewerkers en 800 vrijwilligers werken vanuit de kernwaarden ‘vriendelijk, vertrouwd en vakkundig’. Cicero staat voor het verlenen van kwalitatief hoogstaande zorg en diensten aan bewoners van de zorgcentra, dagvoorzieningen en bij mensen thuis. Bovendien biedt Cicero revalidatiezorg op diverse locaties. De organisatie is innovatief in het gebruik van nieuwe technologieën, zoals domotica, waarbij de techniek steeds wordt beschouwd als een middel ter ondersteuning en verbetering van de zorgverlening aan de cliënten. De wens om te leren en te experimenteren loopt als een rode draad door de organisatie, altijd met als doel om de zorgverlening te optimaliseren.

http://www.cicerozorggroep.nl/

Gezondheidszorg

Een goede fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor een goede levenskwaliteit. Daarom financiert Triodos Bank allerlei organisaties, instellingen en ondernemingen die bijdragen tot een kwaliteitsvolle gezondheidszorg. Voorbeelden zijn klinieken, revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra of instellingen voor ouderenzorg.

Adres:
St. Brigidasteeg 3
6441 CR
Brunssum
Nederland