Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

MUD Jeans
Wij financieren ook
Kringloop Zeist Kringloop Zeist Detailhandel non-food
Kringloopcentrum Altena Kringloopcentrum Altena Detailhandel non-food
Miss Green Miss Green Detailhandel non-food
Multi Ratio Multi Ratio Detailhandel non-food

MUD Jeans

Detailhandel non-food (Sociaal)

Als 23-jarige ondernemer vertrok Bert van Son naar China om daar in de textielindustrie te werken. Hier zag hij de impact van ‘fast fashion’ op mens en milieu. Uiteindelijke richtte hij met zijn kennis en ervaring MUD Jeans op.

MUD Jeans werkt volgens de principes van circulaire economie. De nieuwe broeken zijn gemaakt van biologische katoen en gerecyclede MUD Jeans. Je kunt de broeken niet alleen kopen, maar ook leasen. MUD Jeans gelooft in gebruik in plaats van bezit. Zo kan de consument altijd met de tijd mee, met minimale impact op het milieu.

Met dit principe heeft MUD Jeans al meerdere awards ontvangen, waaronder de Sustainability Leadership Award, Change in Business Award en de PETA Vegan Award.

http://www.mudjeans.eu/

Detailhandel non-food

Triodos Bank financiert duurzame winkeliers die niet enkel naar winst streven maar ook aandacht hebben voor sociale en ecologische waarden. Het kan gaan om speciaalzaken met ambachtelijke producten zoals duurzame kledij of speelgoed, maar ook om verkopers van hulpmiddelen voor mensen met een beperking.

Adres:
Veluwezoom 32
1327 AH
Almere
Nederland