Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Driestroomhuis Eigen-Wijze
Wij financieren ook
Driestroomhuis Arnhem Driestroomhuis Arnhem Gezondheidszorg
Driestroomhuis De Till Driestroomhuis De Till Gezondheidszorg
Driestroomhuis Sky4kids Driestroomhuis Sky4kids Gezondheidszorg
Driestroomhuis de Beken Driestroomhuis de Beken Gezondheidszorg

Driestroomhuis Eigen-Wijze

Gezondheidszorg (Sociaal)

In Driestroomhuis Eigen-Wijze wonen Ronald en Edith Smits samen met de kinderen. Hun passie ligt bij het begeleiden, ondersteunen en plezier hebben met kinderen die om de één of andere reden extra aandacht of ondersteuning nodig hebben. De kinderen vinden er een stabiele basis, waarin ieder op zijn of haar eigen wijze kan groeien.

De kinderen hebben allemaal een eigen plekje om zich terug te trekken, het leven speelt zich meestal af in de woonkeuken. Samen spelen, eten, knuffelen met de dieren, huiswerk maken, knutselen en koken. Op termijn kunnen kinderen de zelfstandig wonen training volgen in het appartement dat grenst aan het huis.

Ronald en Edith Smits bieden 24/7 opvang voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problemen tussen de 4 en 23 jaar. Ze zijn franchisenemer van Driestroom, waarmee de professionaliteit en juiste wijze van financiering geborgd zijn. Voor alle kinderen die er geplaatst worden wordt een persoonlijk begeleidingsplan geschreven. Dit wordt met ouders en begeleiders doorgesproken. Kinderen gaan naar school, stage of werk en brengen hun vrije tijd zinvol door met sport, hobby's of thuis.

http://www.gezinshuis-eigenwijze.nl/

Gezondheidszorg

Een goede fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor een goede levenskwaliteit. Daarom financiert Triodos Bank allerlei organisaties, instellingen en ondernemingen die bijdragen tot een kwaliteitsvolle gezondheidszorg. Voorbeelden zijn klinieken, revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra of instellingen voor ouderenzorg.

Adres:
Donderbergweg 5
6611 KL
Overasselt