Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

La Compagnie Royale des Indes Orientales
Wij financieren ook

La Compagnie Royale des Indes Orientales

Natuurvoeding (Milieu)

In 1665 richtten Lodewijk XIV en zijn minister Colbert de Compagnie française pour le commerce des Indes orientales op. De Compagnie maakte de weg vrij voor de grote overzeese verkenningsreizen van de 18e eeuw.
Vandaag haalt ze de banden aan met haar oude havens en hijst opnieuw de zeilen, op zoek naar verborgen schatten.
Van de zwarte Sun King thee uit Yuzu tot kruidenthee van Zen Soutra: de Compagnie heeft een groot aanbod aan biologische thee (100% gecertificeerd door Ecocert), te koop in bio-winkels, online en nu in de eerste boetiek. De producten van de Compagnie zijn geïnspireerd op de traditionele farmacopee en halen de functionele eigenschappen van elke plant naar boven. Alle producten zijn getest en uitgekozen door de Compagnie des Indes orientales op advies van een Indische theemeester en een ervaren botanicus. Triodos Bank financierde een deel van de eerste boetiek in de Parijse wijk de Marais.

https://www.indesorientales.com/fr/

https://www.indesorientales.com/fr/

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Adres:
Rue de Bretagne 55
75003
Paris
France