Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Carinova Woonzorg
Wij financieren ook
Chiara Sofia Chiara Sofia Gezondheidszorg
Cicero Zorggroep Cicero Zorggroep Gezondheidszorg

Carinova Woonzorg

Gezondheidszorg (Sociaal)

Carinova is een grote regionale zorgorganisatie op het gebied van thuiszorg, woonzorg, huishoudelijke hulp en mantelzorgondersteuning. Carinova is actief in 11 gemeenten in de provincie Overijssel en Gelderland. In totaal bieden zo’n 3.500 medewerkers zorg en ondersteuning aan 12.800 cliënten.

Carinova Woonzorg biedt wonen en zorg op 12 locaties in diverse gemeenten, waarbij locatie Huize Salland in de gemeente Deventer ligt. Als zelfstandig wonen niet meer lukt, zijn cliënten welkom in een van de appartementen in Huize Salland. Iedereen woont in zijn eigen appartement binnen de woonzorglocatie. Zorg en begeleiding is altijd dichtbij, 24 uur per dag. Rondom Huize Salland ligt een parkachtige tuin, waar het heerlijk wandelen is.

http://www.carinova.nl

Gezondheidszorg

Een goede fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor een goede levenskwaliteit. Daarom financiert Triodos Bank allerlei organisaties, instellingen en ondernemingen die bijdragen tot een kwaliteitsvolle gezondheidszorg. Voorbeelden zijn klinieken, revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra of instellingen voor ouderenzorg.

Adres:
Sint Jozefplein 1
7415 EH
Deventer