Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Radhadesh
Wij financieren ook

Radhadesh

Levensbeschouwing (Cultuur)

In een groene oase, vlakbij Durbuy, ligt het kasteel van Petite-Somme. Dit oude, statige gebouw heeft een rijke geschiedenis en biedt momenteel onderdak aan de spirituele gemeenschap van Radhadesh. De nieuwe bewoners hebben het kasteel grondig gerestaureerd en het omgetoverd tot een spirituele oase waar u de traditionele, kleurrijke cultuur van India kunt ontdekken. Het kasteel is alle dagen open voor bezoekers en toeristen.
Er valt heel wat te beleven. Zo kunt u een bezoek brengen aan het Museum of Sacred Art (MOSA), lekker eten in het vegetarische restaurant, binnenwippen in de traditionele bakkerij en de cafetaria, overnachten in de comfortabele B&B, rondsnuisteren in het Indiase winkeltje, een wandeling maken in het bosrijke park of uw kinderen laten ravotten in de speeltuin. Radhadesh is bovendien een dynamische gemeenschap waar veel retraites, cursussen en culturele festivals plaatsvinden.

https://www.radhadesh.com/

Levensbeschouwing

Triodos Bank financiert organisaties die werken rond spirituele waarden, waarbij de menselijke vrijheid en gelijkwaardigheid centraal staat. Het gaat onder andere om meditatiecentra waar iedereen welkom is om zich te herbronnen en bezinningsoorden waar mensen innerlijke rust vinden of op verschillende manieren aan hun spirituele ontwikkeling werken.

Adres:
Petite Somme 5
6940
Durbuy
Belgique