Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Colectivo Garcia Lorca
Wij financieren ook
Compagnie Cecilia Compagnie Cecilia Kunst en cultuur
Contredanse Contredanse Kunst en cultuur

Colectivo Garcia Lorca

Kunst en cultuur (Cultuur)

Garcia Lorca is het sociaal-cultureel centrum van de Brusselse quartier des Foulons. Het is een coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk waarin personen en organisaties (de coöperanten) zich verzamelen om sociale, culturele, artistieke activiteiten te ontwikkelen, geïnspireerd op de progressieve visie van de vennootschap en gebaseerd op gelijkheid, solidariteit, respect en tolerantie.
De culturele activiteiten van Garcia Lorca (muziek, dans, theater) worden beheerd door het Centre Lorca vzw met de steun van de COCOF, de Franse Gemeenschapscommissie.

http://www.garcialorca.be/node/1

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur verruimt horizonten en biedt de samenleving een schat aan rijkdom die het louter materialistische overstijgt. Kunst brengt mensen samen en kan een aanzet zijn voor positieve veranderingen. Daarom is kunst en cultuur een essentieel onderdeel van duurzame ontwikkeling, en een sector die Triodos Bank financiert. We verlenen krediet aan heel wat kunstenaarsgezelschappen, cultuurhuizen en artiesten, en dat in alle mogelijke disciplines: muziek, theater, beeldende kunst, film of moderne dans.

Adres:
Rue des Foulons 47/49
1000
Bruxelles
Belgique