Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

MK2 Cinémas
Wij financieren ook
Liesbeth Engelen Liesbeth Engelen Kunst en cultuur
M11 bvba M11 bvba Kunst en cultuur
Manufactura SPRL Manufactura SPRL Kunst en cultuur
Mazy Culture SCRL Mazy Culture SCRL Kunst en cultuur

MK2 Cinémas

Kunst en cultuur (Cultuur)

Het in 1974 door Marin Karmits opgerichte familiebedrijf vormt de kroon aan de wereldwijde auteurscinéma, en wordt vandaag geleid door zijn zonen Nathanaël en Elisha Karmitz. mk2 verdedigt kwaliteitsfilms en creëert locaties voor creatieve ontdekkingen. In zijn zalen wil mk2 het beste van de wereldcinema aanbieden aan alle publiekstypes. Aan de hand van evenementen, opleidingen en masterclasses wil het toeschouwers helpen diezelfde cinema te begrijpen. De mk2-bioscopen trachten altijd samen te werken met lokale actoren en zoeken populaire of opkomende wijken op, waardoor ze een essentiële hoeksteen worden van het lokale culturele leven.

Triodos heeft deelgenomen aan de financiering van de acquisitie van de uitbating en de werken aan de nieuwe mk2-bioscoop Bastille Faubourg Saint-Antoine in Parijs.

http://www.mk2.com/salles/mk2-bastille-beaumarchais-fg-st-antoine

http://www.mk2.com/salles/mk2-bastille-beaumarchais-fg-st-antoine

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur verruimt horizonten en biedt de samenleving een schat aan rijkdom die het louter materialistische overstijgt. Kunst brengt mensen samen en kan een aanzet zijn voor positieve veranderingen. Daarom is kunst en cultuur een essentieel onderdeel van duurzame ontwikkeling, en een sector die Triodos Bank financiert. We verlenen krediet aan heel wat kunstenaarsgezelschappen, cultuurhuizen en artiesten, en dat in alle mogelijke disciplines: muziek, theater, beeldende kunst, film of moderne dans.

Adres:
rue du Faubourg Saint-Antoine 5
75011
Paris
France