Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Warehouse Hotel
Wij financieren ook

Warehouse Hotel

Recreatie (Cultuur)

Bij het Warehouse Hotel zie je het boomschors nog op de houten planken zitten. Of zie je een designkeuken gemaakt van een oude werkbank en olievaten. Eigenaar en uitvinder Taco houdt ervan om de verschillende Warehouse Hotel locaties in Amsterdam-Noord te ontwerpen en op te bouwen uit gebruikte materialen.

De jonge, creatieve ondernemer, die vroeger een verhuisbedrijf had, begon unieke meubels en materialen te verzamelen die mensen weggaven bij hun verhuizing. Taco waardeert allerlei materialen, van oude klokken, gereedschappen tot deuren, op naar een nieuw ontwerp.

Het Warehouse Hotel maakt reizen met een groep vrienden tot een voordeel. Niet meer met een groep op een kleine hotelkamer zitten. De industriële Warehouses bieden de ruimte om tijd met vrienden door te brengen. Op elke locatie is een grote gemeenschappelijke ruimte om te koken, eten en het spelen van spellen.

https://www.warehousehotel.nl/

Recreatie

Een aangename vrijetijdsbesteding werkt inspirerend en verhoogt onze levenskwaliteit en creativiteit. In de vrijetijdssector financiert Triodos Bank projecten en bedrijven die sociaal of ecologisch verantwoord tewerk gaan. Zoals ecologische vakantieverblijven of alternatieve en duurzame vormen van toerisme.

Adres:
Papaverweg 18B
1032 KJ
Amsterdam