Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Theater de Kom
Wij financieren ook
Studio Claudy Jongstra Studio Claudy Jongstra Kunst en cultuur
Theater aan de Rijn Theater aan de Rijn Kunst en cultuur
Tom Kwakernaat Tom Kwakernaat Kunst en cultuur

Theater de Kom

Kunst en cultuur (Cultuur)

Theater- en Kunstencentrum de Kom i is de plek in Nieuwegein voor theatervoorstellingen en cursussen. De eerste vier verdiepingen vormt het theater met een grote zaal met 650 stoelen en kleine zaal voor 200 bezoekers. Het toneel van de grote zaal biedt ruimte aan grote producties. Voor het pauzedrankje of voor feestelijke bijeenkomsten kunnen bezoekers terecht in één van de drie foyers.

Het Kunstencentrum is gerealiseerd op de bovenste verdieping. Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen hier terecht voor cursussen op het gebied van zang, dans, toneel, muziek en beeldende kunst. Het Theatercomplex – waar ook een parkeergarage deel van uitmaakt - is het derde grote project (Stadshuis, Stadskwartier) dat in het oostelijk deel van de binnenstad werd gerealiseerd.

Het Theatercomplex bestaat uit: 9.250 m² voor Theater- en Kunstencentrum, 10.000 m² voor kantoorruimte en 1.700 m² voor zakelijke dienstverlening/horeca.

http://www.dekom.nl/

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur verruimt horizonten en biedt de samenleving een schat aan rijkdom die het louter materialistische overstijgt. Kunst brengt mensen samen en kan een aanzet zijn voor positieve veranderingen. Daarom is kunst en cultuur een essentieel onderdeel van duurzame ontwikkeling, en een sector die Triodos Bank financiert. We verlenen krediet aan heel wat kunstenaarsgezelschappen, cultuurhuizen en artiesten, en dat in alle mogelijke disciplines: muziek, theater, beeldende kunst, film of moderne dans.

Adres:
Martinbaan 2
3430 AA
Nieuwegein
Nederland