Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Prevue Productions
Wij financieren ook
Pat Houkes Pat Houkes Kunst en cultuur
Q-factory Q-factory Kunst en cultuur
Rialto Rialto Kunst en cultuur

Prevue Productions

Kunst en cultuur (Cultuur)

Op 15 jarige leeftijd kreeg Reyn Ouwehand al zijn eerste opdracht om muziek te programmeren voor de eerste computergames. Reyn produceert al jaren voor diverse klanten in binnen- en buitenland, waaronder: Ellen ten Damme, Wende Snijders, Kane, Alain Clark en Rowwen Hèze.

De laatste jaren bestond het werk van Reyn voornamelijk uit het produceren van muziekopnames voor bovenstaande artiesten. Zijn werkzaamheden bestaan dan onder andere uit het coördineren en regisseren van de opnames, artistiek inkleuren van de compositie, beheersen van budget en tijdschema en overleg met betrokken partijen. Daarnaast is hij actief als componist.

http://www.reyn.net

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur verruimt horizonten en biedt de samenleving een schat aan rijkdom die het louter materialistische overstijgt. Kunst brengt mensen samen en kan een aanzet zijn voor positieve veranderingen. Daarom is kunst en cultuur een essentieel onderdeel van duurzame ontwikkeling, en een sector die Triodos Bank financiert. We verlenen krediet aan heel wat kunstenaarsgezelschappen, cultuurhuizen en artiesten, en dat in alle mogelijke disciplines: muziek, theater, beeldende kunst, film of moderne dans.

Adres:
Kerkbuurt 72
1608 EN
Wijdenes