Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Heerlijk
Wij financieren ook

Heerlijk

Natuurvoeding (Milieu)

In Wormerveer vind je de 100% biologische supermarkt Heerlijk. Je kunt er zes dagen per week terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor luxe en delicatesse producten. Volgens Heerlijk gaan de termen biologisch en supermarkt prima samen.

Er is een uitgebreid biologisch assortiment zonder E-nummers en bestrijdingsmiddelen: verse groenten en fruit, zuivel, kaas, rijst, pasta, olie, brood en banket. Heerlijk is gespecialiseerd in rawfoods en superfoods. Er worden ook (biologische) supplementen en artikelen voor je persoonlijke verzorging verkocht.

Naast je boodschappen kun je bij Heerlijk ook lunchen met belegde broodjes. Je kunt deze in de winkel opeten, maar ook meenemen naar buiten of thuis. Of probeer eens de vers bereide Maaltijd van de Dag. Elke dag is deze maaltijd anders: linzen, quinoa, raapstelenstamppot, Mexicaanse wraps…

http://www.heerlijk-eko.nl/

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Adres:
Zaanweg 66
1521 DM
Wormerveer