Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Amenti Uitvaartverzorging
Wij financieren ook
Climate Neutral Group Climate Neutral Group Professionele diensten
D.G.G. Beheer B.V. D.G.G. Beheer B.V. Professionele diensten
David Elders Begrafenis en Crematie David Elders Begrafenis en Crematie Professionele diensten
De Bouwvereniging De Bouwvereniging Professionele diensten

Amenti Uitvaartverzorging

Professionele diensten (Sociaal)

Amenti Uitvaartverzorging is in 1995 opgericht door een van de eerste vrouwelijke uitvaartondernemers in Utrecht. Zij had uitvaartbegeleiding met een persoonlijke insteek voor ogen. Dat was toen een nieuwe benadering. Inmiddels is die manier van nabestaanden begeleiden en betrekken bij het afscheid van een dierbare niet meer weg te denken. Nog steeds is dat het belangrijkste uitgangspunt in de werkwijze van de huidige ondernemers, Narda Delhaas en Caroline de Bruijn.
Ieder mens heeft zijn of haar eigen leven geleid en verdient het een afscheid te krijgen dat daar bij past. De inbreng van de nabestaanden, op welke manier dan ook, is hierbij onmisbaar. Door te luisteren wordt er met elkaar invulling gegeven aan het afscheid. Zo kunnen alle belangrijke facetten uit iemands leven tot uiting komen. Denk hierbij aan levensovertuiging, betrokkenheid bij familie, vrienden, werk, sport, muziek enz.

Amenti Uitvaartverzorging is bewust een kleinschalige onderneming om zo de kwaliteit van het persoonlijk begeleiden hoog te kunnen houden.

http://www.amentiuitvaartverzorging.nl/

Professionele diensten

Triodos Bank stimuleert vernieuwingen die duurzame groei mogelijk maken. Daarom financieren we een brede waaier dienstverlenende bedrijven die onder andere ondersteuning, vorming, of praktisch advies aanbieden aan ondernemers en organisaties met duurzame waarden. Voorbeelden zijn advies- en onderzoeksbureaus met een sociale of duurzame meerwaarde.

Adres:
Drususlaan 18
3453 KC
De Meern