Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Sevagram
Wij financieren ook
Sa Leuk Hus Sa Leuk Hus Gezondheidszorg
Sa-Net Sa-Net Gezondheidszorg
St. Emmaus Feniks St. Emmaus Feniks Gezondheidszorg

Sevagram

Gezondheidszorg (Sociaal)

Sevagram is een onderscheidende en maatschappelijk betrokken ouderenzorgorganisatie in de regio’s Heerlen en Heuvelland.
1800 medewerkers en 1100 vrijwilligers bieden elke dag weer ‘zorg met bezieling’. Sevagram kent 16 zorgcentra, een revalidatiecentrum, drie hospices en een zorgboerderij. Ook biedt Sevagram in het Heuvelland mensgerichte zorg bij cliënten thuis aan, waardoor zij langer en met behulp van hun eigen netwerk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.
Sevagram omarmt, als enige zorgorganisatie in Zuid-Limburg, de internationale Planetree-visie. Planetree biedt Sevagram handvatten om de beste zorg te bieden. Mensgerichte zorg die geheel in het teken staat van betrokkenheid, passie, innovatie en resultaatgericht werken.

https://www.sevagram.nl/

Gezondheidszorg

Een goede fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor een goede levenskwaliteit. Daarom financiert Triodos Bank allerlei organisaties, instellingen en ondernemingen die bijdragen tot een kwaliteitsvolle gezondheidszorg. Voorbeelden zijn klinieken, revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra of instellingen voor ouderenzorg.

Adres:
Henri Dunantstraat 3
6419 PB
Heerlen