Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Respect Zorggroep De Windes
Wij financieren ook
SEDN SEDN Gezondheidszorg
Sa Leuk Hus Sa Leuk Hus Gezondheidszorg

Respect Zorggroep De Windes

Gezondheidszorg (Sociaal)

Aan de Badhuisweg in Den Haag wordt gebouwd aan nieuwbouwproject De Windes. Respect Zorggroep realiseert daar een vooruitstrevend woon-zorgconcept met diverse faciliteiten en hoogwaardige zorgappartementen die met het oog op (toekomstige) zorgbehoeften worden ingericht.
In deze woonzorgtoren, ZeeWinde, komen 66 huurappartementen voor iedereen met een latente zorgbehoefte. Alle appartementen beschikken over een ruime woonkamer, een keuken, een aparte badkamer met toilet en slaapkamer. Daarnaast hebben de appartementen een eigen buitenruimte.
Daarnaast komen er in ZeeWinde 32 appartementen, verspreid over twee eigen etages, voor mensen met een PG-indicatie. Binnen deze kleinschalige en prettige woonvoorziening ontvangen zij volledige verzorging.
De verwachtte oplevering is in het najaar van 2018.

https://respectzorggroep.nl/

Gezondheidszorg

Een goede fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor een goede levenskwaliteit. Daarom financiert Triodos Bank allerlei organisaties, instellingen en ondernemingen die bijdragen tot een kwaliteitsvolle gezondheidszorg. Voorbeelden zijn klinieken, revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra of instellingen voor ouderenzorg.

Adres:
Scheveningseweg 76
2517 KZ
Den Haag