Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Fifty Ways
Wij financieren ook

Fifty Ways

Onderwijs (Cultuur)

Fifty Ways geeft opleidingen costumière en leidt ook op tot kleermaker damesvak, een ambacht dat in deze tijd niet veel mensen meer beheersen. Cursisten kunnen een erkend diploma halen door mee te doen aan het examen van het Landelijk Platform Modevakonderwijs.
Ook de hobbynaaister wordt serieus begeleid en met een persoonlijk portfolio worden ieders vorderingen bijgehouden. Een compleet portfolio wordt beloond met een certificaat.
Voor alle hobbynaaisters in Nederland en België behandelt Fifty Ways op een eigen YouTube-kanaal diverse naaitechnieken met behulp van duidelijke tutorials. Maar je bent ook van harte welkom op de lessen in de studio in Haarlem.
Fifty Ways heeft ook een zelfstandige fotostudio waar je kunt leren fotograferen. Deze fotostudio is ook te huur.

http://www.fiftyways.nl/

Onderwijs

Goed onderwijs is de voorwaarde voor menselijke ontwikkeling en vooruitgang. Iedereen heeft recht op een goede opleiding en dat een leven lang. Daarom financiert Triodos Bank verschillende vormen van onderwijs en opleiding. Het gaat ondermeer om scholen, opleidings- en conferentiecentra. Bij scholen hebben we extra aandacht voor het pedagogische beleid.

Adres:
Wateringweg 43
2031 EK
Haarlem