Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Willem & Drees
Wij financieren ook
Thúskomme Thúskomme Natuurvoeding
Urban Cacao Urban Cacao Natuurvoeding

Willem & Drees

Natuurvoeding (Milieu)

Willem&Drees brengt verse, biologische producten van Nederlandse boeren bij jou thuis. Op de website kies je een basisbox met groente en fruit, of een maaltijdbox met recepten en ingrediënten voor maaltijden. In de online winkel kan deze box worden aangevuld met andere biologische levensmiddelen als melk, kaas en brood. Voor extra kookinspiratie staan er recepten op de website.

Om de voedselketen aan te pakken, is het nodig om eenvoudig en online lokale, biologische producten aan te bieden. Directeur Drees Peter van den Bosch: “Ik heb zelf ook geen tijd om langs verschillende biologische boeren te rijden om groente en fruit te halen.“ Daarom verzamelt Willem&Drees deze producten, en bezorgt ze gratis bij de klant.

Willem&Drees is een coöperatie, samen met boeren en burgers. Want: “Weten wie jouw eten maakt, schept een band, zorgt voor verantwoordelijkheid en waardering”. Het doel hiervan is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van eten van een gezonde keten. En om de boeren een gezicht te geven.

???youtube.initial.text??????youtube.message.text??????youtube.accept.text???

http://www.facebook.com/willemendrees

http://www.willemendrees.nl

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Adres:
Graaf van Lynden van Sandenburgweg 6
3945 PB
Cothen
Nederland