Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Cura Capital I B.V.
Wij financieren ook
Cicero Zorggroep Cicero Zorggroep Gezondheidszorg
Crataegus Woonzorg Crataegus Woonzorg Gezondheidszorg
CuraMare CuraMare Gezondheidszorg
Dagbesteding Landrust Dagbesteding Landrust Gezondheidszorg

Cura Capital I B.V.

Gezondheidszorg (Sociaal)

De Lindehof in Goor:
Triodos financiert de ontwikkeling van woonzorgappartementen voor jongeren met een beperking nabij het centrum van Goor. Uitgangspunt is dat de bewoners van het zorgcomplex zelfstandig kunnen wonen. Daarnaast is het streven om persoonlijke aandacht in wonen en zorg betaalbaar en bereikbaar te maken. Hierbij zijn de wensen van de bewoners vertaald in een plan op maat.

Villa Verde in Almelo:
Triodos heeft een beleggingsfinanciering verstrekt voor de duurzaam gerenoveerde "Villa Verde" nabij het centrum van Almelo. De villa biedt een thuis aan 11 cliënten met gevorderde dementieklachten. Zij ontvangen 24 uur per dag (zware) zorg. De villa is voorzien van de nodige 'domotica' (bewegingssensoren, automatisch openende deuren) om de bewoners een veilige woonomgeving te bieden. De parkachtige tuin achter de villa is afgesloten van de openbare buitenruimten en zodanig ingericht dat de bewoners zonder begeleiding rond kunnen wandelen.

Gezondheidszorg

Een goede fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor een goede levenskwaliteit. Daarom financiert Triodos Bank allerlei organisaties, instellingen en ondernemingen die bijdragen tot een kwaliteitsvolle gezondheidszorg. Voorbeelden zijn klinieken, revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra of instellingen voor ouderenzorg.

Adres:
Hengelosestraat 50
7514 AJ
Enschede
Nederland