Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Suède 36
Wij financieren ook
R2D2 Architecture R2D2 Architecture Duurzaam (ver)bouwen
Stekke + Fraas sprl Stekke + Fraas sprl Duurzaam (ver)bouwen
Thomas & Piron Thomas & Piron Duurzaam (ver)bouwen
Vibe Vibe Duurzaam (ver)bouwen

Suède 36

Duurzaam (ver)bouwen (Milieu)

In hun zoektocht naar kwalitatieve stadsarchitectuur blijft Suède 36 zich telkens opnieuw andere vragen stellen. Elke studie en elk project vraagt namelijk een specifieke aanpak die is aangepast aan de stadsomgeving, die van nature complex is. Het bureau werkt voor openbare besturen zoals de stad Brussel, de gemeente Sint-Gillis en het Brussels Instituut voor Milieubeheer, maar ook voor particuliere klanten. Suède 36 ontwikkelt verschillende soorten architectuurprojecten, waaronder woningen, publieke ruimtes, speelpleinen en culturele centra. Naast concrete projecten legt Suède 36 zicht ook toe op studies over stadsontwikkeling en architectuur.
Het bureau heeft een pand gekocht op de gelijkvloerse verdieping van het Brutopia-project, een ecologische groepswoning in Vorst, voor de helft passief en voor de andere helft met een heel laag energieverbruik, met verschillende gemeenschappelijke ontmoetingsruimtes, zoals een tuin, een polyvalente ruimte en een wasruimte. Het gebouw kreeg de prijs voor ‘Voorbeeldgebouw 2010’ van het Brussels Instituut voor Leefmilieu (BIM). Triodos Bank heeft Suède 36 een krediet verleend voor de aankoop van hun ruimte in het Brutopia-gebouw.

http://www.suede36.be

Duurzaam (ver)bouwen

Triodos Bank financiert ecologische renovaties en nieuwbouw. Daarnaast verlenen we ook krediet aan alle mogelijke bedrijven en organisaties die bijdragen tot een duurzame bouwsector. Bouwbedrijven, ingenieurs- of architectenbureaus, leveranciers van materialen maar ook actiegroepen: allemaal kunnen ze de negatieve impact de bouwsector op het leefmilieu en de samenleving sterk verminderen.

 

Adres:
Rue de Flandre 156
1000
Bruxelles
Belgique