Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Biologische Boerderij Veld en Beek
Wij financieren ook
Zonnepark Avri Zonnepark Avri Hernieuwbare energie
Bethanie Bethanie Maatschappelijke projecten
Dagbesteding Avalon Dagbesteding Avalon Maatschappelijke projecten
De Bascule De Bascule Maatschappelijke projecten

Biologische Boerderij Veld en Beek

Maatschappelijke projecten (Sociaal)

Veld en Beek is een biologische boerderij met ossen in natuurgebieden aan de Veluwezoom. De ossen zijn van het oud-Hollandse ras de Blaarkop. Deze dieren zijn zeer robuust en blijven het hele jaar buiten. Zo hebben ze een prachtig leven en dragen ze bij aan natuurbeheer.
Veld en Beek heeft een uniek verkoopsysteem, waarbij in Wageningen, Bennekom, Renkum en Oosterbeek zelfbedieningswagens staan. De producten die er te koop worden aangeboden zijn: vlees (20 soorten, verpakt per 200 gram), kaas, melk, yoghurt en karnemelk. De klant krijgt een sleutel van de wagen en kan op elk gewenst moment gaan winkelen. Alleen melkproducten moeten besteld worden. Wilt u ook een sleutel, kijk dan op de website.

http://www.veldenbeek.nl

Maatschappelijke projecten

Iedereen moet kansen krijgen om zich te ontwikkelen en te ontplooien. Daarom financiert Triodos Bank lokale initiatieven met een sociale missie of een maatschappelijke meerwaarde. Het gaat onder andere om sociale voorzieningen, werkgelegenheidsprogramma's, (re)integratieprojecten voor mensen met een beperking, verenigingen voor probleemjongeren en wijkcentra.

Adres:
Fonteinallee 33
6865 ND
Doorwerth
Nederland