Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Brandt & Levie B.V.
Wij financieren ook
BioToko BioToko Natuurvoeding
Bret Bret Natuurvoeding
Brownies&downieS Brownies&downieS Natuurvoeding

Brandt & Levie B.V.

Natuurvoeding (Milieu)

Jiri, Geert en Samuel zijn de worstmakers van Brandt & Levie. Samen maken ze gedroogde Italiaanse worst, pancetta en verse worst. De drie oprichters hebben een achtergrond als kok en speuren elke week naar nieuwe recepten om de worst nog lekkerder te maken. Gedroogde worst met lavendel of verse worst met citroen en tijm behoren bijvoorbeeld tot het assortiment. Steeds meer restaurants en delicatessenzaken gebruiken en verkopen de producten van de worstmakers.

Verrassen met nieuwe smaken en het verduurzamen van de voedselproductie staan hoog in het vaandel. Medeoprichter Van Wersch: “Een eco-keurmerk op je worst zetten zegt natuurlijk veel, maar lang niet alles. Het zegt namelijk niets over waar het product vandaan komt. Wij werken met in Nederland gehouden varkens die we het liefst voeren met zo veel mogelijk lokaal verbouwde gewassen.”

???youtube.initial.text??????youtube.message.text??????youtube.accept.text???

http://www.brandtenlevie.nl

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Adres:
Archangelkade 9
1013 BE
Amsterdam
Nederland