Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

EkoPlaza Bilthoven
Wij financieren ook
Ecocentrum Emma Ecocentrum Emma Natuurvoeding
EkoPLaza Delft EkoPLaza Delft Natuurvoeding
EkoPlaza Enschede EkoPlaza Enschede Natuurvoeding
EkoPlaza Groningen EkoPlaza Groningen Natuurvoeding

EkoPlaza Bilthoven

Natuurvoeding (Milieu)

Bilthoven kent sinds oktober 2011 een nieuwe biologische winkel. Eigenaar Jan Peter exploiteerde vijf jaar de succesvolle Natuurvoedingswinkel in De Bilt waarna hij de sprong naar Bilthoven maakte. Deze tweede winkel is bijna twee keer zo groot en draait onder de formule EkoPlaza, de sterk groeiende biologische supermarkt die biologisch compleet en betaalbaar wil aanbieden.

Klanten kunnen bij EkoPlaza terecht voor hun dagelijks verse groente en fruit, brood, eerlijke zuivel, vlees en overige kruidenierswaren van biologische kwaliteit. Daarnaast biedt de winkel een uitgebreide selectie natuurlijke en eerlijke verzorgingsproducten, cosmetica, voedingsupplementen en meer. Met een compleet nieuw team werd een avontuur gestart en het was vanaf dag één zeer succesvol. Klanten zijn erg enthousiast over de ruime en rijk gevulde winkel.

In 2011 beleefde EkoPlaza een mooi moment. Eigenaar Jan Peter werd toen tot “Beste ondernemer van De Bilt 2011” verkozen. Dit was amper een maand nadat de nieuwe winkel haar deuren opende. De prijs werd toegekend vanwege de durf om een nieuwe winkel te starten in een moeilijke economische tijd. Ook werd de ‘fris en fruitige’ invulling van de winkel geprezen.

http://www.ekoplazabilthoven.nl

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Adres:
Julianalaan 35
3722 GD
Bilthoven
Nederland