Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Woon- en Zorgcentra De Foyer vzw
Wij financieren ook
WZC Zilverlinde WZC Zilverlinde Gezondheidszorg
Weleda nv Weleda nv Gezondheidszorg

Woon- en Zorgcentra De Foyer vzw

Gezondheidszorg (Sociaal)

Het aanbod van de Woon- en Zorgcentra De Foyer omvat verschillende types van seniorenverblijven. Er zijn ‘kortverblijven’ voor tijdelijke verzorging en opvang. In zorgflats wonen senioren zelfstandig maar kunnen ze ook een beroep doen op gemeenschappelijke diensten, zoals schoonmaakhulp of bereide warme maaltijden. De woonzorgcentra ten slotte staan garant voor een huiselijke sfeer waar de gewenste en gepaste zorg wordt voorzien in overleg met de bewoners en hun familie. Senioren kunnen er ook elke dag deelnemen aan een brede waaier aan activiteiten. Bij De Foyer staan levenskwaliteit en respect voor de bewoners centraal, met als kernwaarden keuzevrijheid, gelijkwaardigheid en sociaal contact. Er wordt onder meer gewerkt met persoonlijk assistenten die de bewoners wekelijks bezoeken om naar hen te luisteren en te horen wat hun wensen zijn, wat beter kan en wat anders moet.
Binnen de groep WZC De Foyer financiert Triodos Bank zowel vastgoed als materiaal en accommodatie. De bank heeft ondermeer de grondige renovatie van ‘Residentie Avondsterre’ gefinancierd en ook de keuken en de inrichting het nieuwe WZC ‘Weverbos’ in Gentbrugge.

???youtube.initial.text??????youtube.message.text??????youtube.accept.text???

http://www.wzcdefoyer.be/

Gezondheidszorg

Een goede fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor een goede levenskwaliteit. Daarom financiert Triodos Bank allerlei organisaties, instellingen en ondernemingen die bijdragen tot een kwaliteitsvolle gezondheidszorg. Voorbeelden zijn klinieken, revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra of instellingen voor ouderenzorg.

Adres:
Kortrijksesteenweg 775
9000
Gent
België