Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Il Sogno
Wij financieren ook

Il Sogno

Natuurvoeding (Milieu)

Il Sogno is in Amsterdam gevestigd vlakbij de Nieuwmarkt en op het wooneiland van Amsterdam IJburg. Deze kruising tussen een winkel en restaurant biedt klanten een allround Italië-belevenis. Anders gezegd, het is een ongedwongen hedendaags concept. Hier kom je voor al het goede dat Italië te bieden heeft.

Ze hebben echt van alles. Van Italiaanse zoetwaren, wijnen, olijfolie, schepijs, heerlijk versgebakken brood, focaccia tot de in de steenoven gebakken pizza’s. Il Sogno werkt zoveel mogelijk met dagverse producten. Dat betekent onbewerkt, zonder toevoegingen en waar mogelijk biologisch.

’s Ochtends gaan de deuren open voor versgebakken brood uit de eigen steenoven en serveren ze een heerlijk ontbijt met goede koffie. De hele middag door kun je bij Il Sogno terecht voor lekkere broodjes, vers belegd. ’s Avonds eet je hier een echte pizza onder het genot van een Italiaanse film. Il Sogno heeft ook een assortiment aan Italiaanse designer tassen en modeaccessoires, boeken en cadeauartikelen.

http://www.ilsogno.eu

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Adres:
Koningstraat 19
1011ET
Amsterdam
Nederland