Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Sawa Hasa
Wij financieren ook
Roetz-Bikes Roetz-Bikes Detailhandel non-food
Saru Soda Saru Soda Detailhandel non-food
SpeelBoek SpeelBoek Detailhandel non-food

Sawa Hasa

Detailhandel non-food (Sociaal)

Sawa Hasa is een groothandel in fair trade producten in Tilburg. Via een webshop leveren zij producten aan de 380 Wereldwinkels in Nederland. De producten komen uit verschillende ontwikkelingslanden. Van traditionele handicrafts uit Thailand en Kenia tot spellen uit India en keramiek uit Peru.

Sawa Hasa gelooft dat handel is de motor voor ontwikkeling is. Deelname aan de wereldhandel geeft mensen uitzicht op meer welvaart en een betere kwaliteit van bestaan. Sawa Hasa onderneemt zo met het Eerlijke Handel principe iets tegen armoede en ongelijke verdeling van de rijkdom in de wereld. Deze ongelijkheid vormt namelijk een belangrijk obstakel voor het welzijn van het individu en de gemeenschap.

Samen met de geselecteerde handelspartners en producenten in Azië, Latijns-Amerika en Afrika, wil Sawa Hasa een positieve bijdrage leveren aan de bestrijding van armoede. Hierbij staan positief rendement, duurzaamheid in relatie met zelfstandigheid en eigenwaarde voor de producenten en handelspartners voorop.

http://www.sawahasa.nl

Detailhandel non-food

Triodos Bank financiert duurzame winkeliers die niet enkel naar winst streven maar ook aandacht hebben voor sociale en ecologische waarden. Het kan gaan om speciaalzaken met ambachtelijke producten zoals duurzame kledij of speelgoed, maar ook om verkopers van hulpmiddelen voor mensen met een beperking.

Adres:
Superior de Beerstraat 40A
5046HC
Tilburg
Nederland