Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

geWoonboot
Wij financieren ook
Tuyu Tuyu Professionele diensten
Viewpoint Productions Viewpoint Productions Professionele diensten
iinn Sustainable Beauty iinn Sustainable Beauty Professionele diensten
textual textual Professionele diensten

geWoonboot

Professionele diensten (Sociaal)

De geWoonboot is allesbehalve een gewone boot. Joan Kramer en Jan Huisman zijn de eigenaren van deze boot die verankerd ligt aan de innovatieve en creatieve NDSM-werf in Amsterdam. Alles wat er op en rond de boot gebeurt, van expertmeeting tot diner, heeft te maken met duurzaamheid.

De GeWoonboot voorziet het grootste deel van de energiebehoefte zelf door middel van waterzuiverings- en energieopwekkingsinstallaties die aan boord zijn. Met 22 zonnepanelen wekt de geWoonboot haar eigen elektriciteit op. Deze wordt opgeslagen in accu’s onderin de boot. Het energieverbruik wordt verder geregeld door een geavanceerd besturingssysteem.

Met de geWoonboot laten de eigenaren zien hoe duurzaam ‘drijvend werken en wonen’ er uit kan zien. Zo dragen zij uit wat je zelf kunt bijdragen aan een beter milieu en inspireren ze anderen om ook hun kennis te delen. Bedrijven en particulieren kunnen de boot gebruiken als kennis-, werk-, vergader- en traininglocatie.

http://www.gewoonboot.nl

Professionele diensten

Triodos Bank stimuleert vernieuwingen die duurzame groei mogelijk maken. Daarom financieren we een brede waaier dienstverlenende bedrijven die onder andere ondersteuning, vorming, of praktisch advies aanbieden aan ondernemers en organisaties met duurzame waarden. Voorbeelden zijn advies- en onderzoeksbureaus met een sociale of duurzame meerwaarde.

Adres:
NDSM plein 104
1033WB
Amsterdam
Nederland