Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Vechtclub XL
Wij financieren ook
Urban Resort: ACTA Urban Resort: ACTA Kunst en cultuur
Vanessa Vromans Vanessa Vromans Kunst en cultuur
Vereniging Kostgangers Vereniging Kostgangers Kunst en cultuur
Vereniging Spade Ateliers Vereniging Spade Ateliers Kunst en cultuur

Vechtclub XL

Kunst en cultuur (Cultuur)

De Vechtclub XL is een broedplaats in Utrecht Transwijk. De mix van functies en creatieve disciplines maken de Vechtclub tot een succes. Vechtclub XL zit in een voormalig magazijn van 2500 vierkante meter en is een bedrijfsverzamelgebouw voor kantoren, (geluids)studio’s, werkplaatsen, flexwerkplekken, presentatieruimtes en een restaurant met expositieruimte. Er wordt een huurdersselectie toegepast om een interessante mix van disciplines tot stand te laten komen van ruim honderd creatieve ondernemers die openstaan voor onderlinge ontmoeting en samenwerking.

Dit initiatief komt van Stortplaats van Dromen, een ontwerp- en bouwbedrijf dat ook verantwoordelijk was voor de verbouwing en exploitatie. Stortplaats van Dromen werkt vooral met hergebruikte materialen en zoekt milieuvriendelijke oplossingen. Op de nieuwe locatie hoopt Vechtclub XL een brandpunt te zijn van een duurzame creatieve sector.

http://www.vechtclubxl.nl

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur verruimt horizonten en biedt de samenleving een schat aan rijkdom die het louter materialistische overstijgt. Kunst brengt mensen samen en kan een aanzet zijn voor positieve veranderingen. Daarom is kunst en cultuur een essentieel onderdeel van duurzame ontwikkeling, en een sector die Triodos Bank financiert. We verlenen krediet aan heel wat kunstenaarsgezelschappen, cultuurhuizen en artiesten, en dat in alle mogelijke disciplines: muziek, theater, beeldende kunst, film of moderne dans.

Adres:
Europalaan 2B
3526KS
Utrecht
Nederland