Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Urban Resort: ACTA
Wij financieren ook
Tom Kwakernaat Tom Kwakernaat Kunst en cultuur
Urban Resort - Volkskrant Urban Resort - Volkskrant Kunst en cultuur
Vanessa Vromans Vanessa Vromans Kunst en cultuur
Vechtclub XL Vechtclub XL Kunst en cultuur

Urban Resort: ACTA

Kunst en cultuur (Cultuur)

Op 1 april 2012 stratte Urban Resort haar zesde broedplaats in Amsterdam: het voormalige ACTA-gebouw in Amsterdam Slotervaart. Urban Resort huurt 7000 M2 in dit gebouw. Naast Urban Resort huisvest het gebouw 400 studenten.
De broedplaats in ACTA kenmerkt zich door een jonge en dynamische uitstraling waar individuele professionaliteit samen gaat met artistieke kwaliteit en een open karakter. Voor buurtbewoners, ondernemers, studenten, Amsterdammers is de broedplaats een toegevoegde waarde. Er worden evenemtenten gehouden, cursussen gegeven, je kunt er eten en drinken, een expositie bekijken of een feest bezoeken. Kunstenaars ontvangen kunstkopers en ondernemers hun opdrachtgevers. Door alle verschillende achtergronden van ondernemers en bezoekers is het een goede ontmoetingsplek.

http://www.urbanresort.nl

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur verruimt horizonten en biedt de samenleving een schat aan rijkdom die het louter materialistische overstijgt. Kunst brengt mensen samen en kan een aanzet zijn voor positieve veranderingen. Daarom is kunst en cultuur een essentieel onderdeel van duurzame ontwikkeling, en een sector die Triodos Bank financiert. We verlenen krediet aan heel wat kunstenaarsgezelschappen, cultuurhuizen en artiesten, en dat in alle mogelijke disciplines: muziek, theater, beeldende kunst, film of moderne dans.

Adres:
Louwesweg 1
Amsterdam