Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

EkoPlaza Nijkerk
Wij financieren ook
EkoPlaza Hoofddorp EkoPlaza Hoofddorp Natuurvoeding
EkoPlaza Leiden EkoPlaza Leiden Natuurvoeding
EkoPlaza Nijmegen EkoPlaza Nijmegen Natuurvoeding
EkoPlaza Soest EkoPlaza Soest Natuurvoeding

EkoPlaza Nijkerk

Natuurvoeding (Milieu)

Natuurwinkel de Lange Weg was meer dan dertig jaar een vertrouwd punt in het centrum van Nijkerk. In 2013 is de Lange Weg EkoPlaza geworden. De voormalige eigenaar heeft het stokje doorgeven aan een jonge ondernemer Peter Schraverus. De winkel is naar een nieuw en groter pand verhuisd aan de Frieswijkstraat.

EkoPlaza staat voor bewust lekker eten. Voedsel dat op een natuurlijke manier is geproduceerd, zonder het milieu onnodig te belasten. Door de transparante samenwerking met boeren en telers kan EkoPlaza haar prijzen als biologische supermarkt betaalbaar houden. EkoPlaza is winnaar van de verkiezing ‘Duurzaamste Merk van Nederland 2012’.

http://www.ekoplaza.nl

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Adres:
Frieswijkstraat 1
3861BK
Nijkerk
Nederland