Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Morgenstern
Wij financieren ook
Mana Mana Professionele diensten
Milo Grafisch Ontwerp Milo Grafisch Ontwerp Professionele diensten
NOVATO Packaging NOVATO Packaging Professionele diensten
Ootes Consult B.V. Ootes Consult B.V. Professionele diensten

Morgenstern

Professionele diensten (Sociaal)

Landgoed Morgenstern ligt midden in de bossen en heuvels van de Achterhoek. Ondernemers Daniëlle Crijns en André Zaalmink verhuren dit landgoed, dat uit drie gebouwen en enkele hectaren grond bestaat, aan bedrijven en organisaties voor conferenties en trainingen. Overnachten behoort tot de mogelijkheid. Ook is er een keuken met kok aanwezig. Het landgoed is door de grootte en de mooie ligging uitermate geschikt voor feesten, diners, ceremonies en concerten.

Duurzaamheid is een van de belangrijkste drijfveren van Daniëlle en André. In alle facetten van de onderneming kiezen zij voor de duurzaamste oplossing. Zo zijn er bijvoorbeeld duurzame materialen in de bouw gebruikt, wordt er biologische eten geserveerd en de schoonmaakmiddelen zijn natuurlijk.

http://www.morgenstern.nl

Professionele diensten

Triodos Bank stimuleert vernieuwingen die duurzame groei mogelijk maken. Daarom financieren we een brede waaier dienstverlenende bedrijven die onder andere ondersteuning, vorming, of praktisch advies aanbieden aan ondernemers en organisaties met duurzame waarden. Voorbeelden zijn advies- en onderzoeksbureaus met een sociale of duurzame meerwaarde.

Adres:
Witzand 4
7244NC
BARCHEM
Nederland