Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Sa-Net
Wij financieren ook
Sa Leuk Hus Sa Leuk Hus Gezondheidszorg
Sevagram Sevagram Gezondheidszorg
St. Emmaus Feniks St. Emmaus Feniks Gezondheidszorg

Sa-Net

Gezondheidszorg (Sociaal)

Sa-Net heeft een zeer innovatief woonzorg en dagbestedingsconcept. Dit komt tot uitdrukking in de benadering van de zorg, de diensten, hun organisatie. Tevens financieel een zeer gezond bedrijf. Bovendien wordt ondernemerschap onder de gezinshuisouders sterk gestimuleerd. Dit zorgt voor een open, inspirerende werk en leefomgeving en vermindert afhankelijkheid van key persons.

Deze organisatie onderscheidt zich ook door de sterk ontwikkelingsgerichte trajecten en de het stevig interne netwerk. Qua leerlijnen werkt men onder meer met het OKE (ontdekken, kennen en ervaren) model. Qua verbinding, vormen de aangesloten gezinnen een sterk en actief netwerk, waarbij betrokkenheid, sociale interactie, maar ook ondernemerschap gestimuleerd wordt.

http://www.sa-netwonen.nl

Gezondheidszorg

Een goede fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor een goede levenskwaliteit. Daarom financiert Triodos Bank allerlei organisaties, instellingen en ondernemingen die bijdragen tot een kwaliteitsvolle gezondheidszorg. Voorbeelden zijn klinieken, revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra of instellingen voor ouderenzorg.

Adres:
Leerinkstraat 43B
Doetinchem
Doetinchem
Nederland