Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Bob Orange Bicycles
Wij financieren ook
Atelier Sukha Atelier Sukha Detailhandel non-food
Belfra Holding Belfra Holding Detailhandel non-food
Charlie + Mary Charlie + Mary Detailhandel non-food
De Amaranth De Amaranth Detailhandel non-food

Bob Orange Bicycles

Detailhandel non-food (Sociaal)

Bob Orange Bicycles (BOB) is door Titus Fekkes, Ada Bergmans en Karola Einecke opgericht. Alle drie zijn zij gediplomeerde fietsenmakers en ze werken al zo’n twaalf tot twintig jaar in het fietsvak. Ondanks de Engelse naam is dit een bijna ouderwetse Hollandse fietsenwinkel. Met hart voor fietsen én mensen.

Je kunt bij Bob Orange Bicycles terecht voor een lekke band, maar ook voor revisie van naven en lagers en het vervangen van rem- en derailleurkabels. Van kleine reparatie tot en met complete onderhoudsbeurt… kom er gerust voor langs. Ook fijn: ze proberen de reparatie nog dezelfde dag uit te voeren.

Bob Orange Bicycles heeft een ruim assortiment aan (tweedehands) fietsen. Ze zijn gespecialiseerd in stadsfietsen. Ook verkopen ze vouwfietsen, handig voor als je veel met de trein reist. Heb je kinderen? Ook dan ben je welkom, voor bijvoorbeeld een cargo(bak)fiets, een kindertandemfiets of kinderfietsje.

http://www.boborangebicycles.nl/index_1024.html

Detailhandel non-food

Triodos Bank financiert duurzame winkeliers die niet enkel naar winst streven maar ook aandacht hebben voor sociale en ecologische waarden. Het kan gaan om speciaalzaken met ambachtelijke producten zoals duurzame kledij of speelgoed, maar ook om verkopers van hulpmiddelen voor mensen met een beperking.

Adres:
Weteringschans 195
1017 XE
Amsterdam
Nederland