Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

De Bongerd
Wij financieren ook

De Bongerd

Recreatie (Cultuur)

In 2009 hebben Peter en Jeannine Doornink het 'achterhuis'van de uit 1845 stammende boerderij De Bongerd verbouwd tot een trainings- en groepsaccomodatie. Hierbij hebben zij de oude eiken gebinten en buitenmuren gespaard en is het overige vernieuwd. Op die manier zijn een authentieke sfeer en modern comfort op een goede manier gecombineerd. De locatie verhuren ze in zijn geheel aan een groep, zodat rust en ruimte zijn gewaarborgd. De Bongerd ligt op een eigen terrein van circa 2 hectare aan de rand van het dorp Gaanderen in de Achterhoek.

Met hun trainings- en groepsaccomodatie richten ze zich op twee doelgroepen. Aan de ene kant op (zakelijke) groepen die een informele en toch comfortabele plek zoeken voor een meerdaagse training, cursus of teambuildingsactiviteit. Aan de andere kant op familie- en vriendengroepen die op zoek zijn naar een ruime accomodatie met voldoende privacy en comfort voor een recreatief verblijf.

http://www.bongerd.eu

Recreatie

Een aangename vrijetijdsbesteding werkt inspirerend en verhoogt onze levenskwaliteit en creativiteit. In de vrijetijdssector financiert Triodos Bank projecten en bedrijven die sociaal of ecologisch verantwoord tewerk gaan. Zoals ecologische vakantieverblijven of alternatieve en duurzame vormen van toerisme.

Adres:
Kerkstraat 91
7011 CK
Gaanderen
Nederland